Инфо

25. новембар 2022.25. нов 2022.
Фото: ТОШ

Фото: ТОШ

ТОШ на Међународном сајму туризма у Крагујевцу

Туристичка организација града Шапца и ове године је учесник на Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Овогодишњи сајам под слоганом "Изабери своје путовање" трајаће до суботе 26. новембра. У хали Шумадија сајма туристичке потенцијале, атракције и програме путовања представља преко 50 излагача из Србије и региона и око 30 излагача на Базару домаћих производа.

Фото: ТОШ


"Шабац град првина" је овогодишњи слоган под којим смо се представили. Културни туризам, богата локална историја и шабачке првине јесу лична карта града али и аутентичан туристички производ који је препознат на туристичкој мапи Србије.

Фото: ТОШ


Сајам туризма је увек лепа прилика да представимо и свеукупну туристичку понуду града Шапца. Душан Симић в.д. директора и Тамара Пејић стручна сарадница у туризму испред ТО Шабац презентовали су у Медија центру Шумадија сајма колегама из туристичког сектора, Шабац као град манифестацијоног туризма.

Фото: ТОШ


Сајам туризма у Крагујевцу и гостољубива Шумадија и ове године су прилика за размену искуства и добре контакте који ће нам помоћи и даљој туристичкој промоцији Шапца.
Туристичка организација Града Шапца

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa