Инфо

29. новембар 2022.29. нов 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за уторак 29. новембар 2022. године

Београдски дневници на насловним странама за уторак 29. новембар 2022. године највише пишу о светском првенству у фудбалу, али и о платама, београдским изборима и насиљу у школама.

АЛО - "Орлови за инфракт", о наступу фудбалера Србије на Светском првенству у Катару и утакмици са Камеруном. "Пао Тито, следећи је Звицер", о међународој акцији хапшења кријумчара кокаина.

БЛИЦ - У тексту под насловом "Бура око Пиксија", пише да је одигран "шокантан реми 'орлова' са Камеруном" и да се због тога селектор репрезентације Србије Драган Стојковић нашао на мети критика. О затварању ковид амбуланти "Корону ће лечити 'обични' лекари".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О предстојећој утакмици са Швајцарском, која ће одлучити опстанак репрезентације Србије на Светском првенству "У петак се покажите: Или јесте или нисте".

ДАНАС - О новом мандату Томислава Николића на челу Националног савета са координацију сарадње са Русијом и Кином под насловом "Сигурна кућа за истрошене кадрове". О обећању Синише Малог да ће просечна плата у децембру достићи 720 евра "Инфлација појела повећање зарада".

ИНФОРМЕР - "Пикси шта ово би", о утакмици фудбалера Србије и Камеруна на Светском првенству у Катару и шансама за пласман у наставак такмичења. Лист пише да су одобрене нове цене енергената у тексту под насловом "Рачун за струју 280 динара већи".

КУРИР - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића из Осла "Норвежани понудли три решења за енергетику, потребне промене у јавним предузећима". "Камерун шокирао Србију", о нерешеном резултату утакмице фудбалера Србије и Камеруна на Светском првенству у Катару.

НОВА - О фудбалској утакмици Србије и Камеруна са нерешеним резултатом "Србија прокоцкала извесну победу". Председница београдског одбора ССП-а Мила Поповић каже "Само нови избори у Београду заустављају даље уништавање града". Руски редитељ Александар Сокуров тврди "Сви политичари су ударени у главу".

ПОЛИТИКА - Лист пише да су фудбалери Србије испустили победу против Камеруна "Казна за игру без одбране". О састанку председника Србије Александра Вучића са краљем и премијером Норвешке лист пише под насловом "Систематски прогон Срба на северу Косова и Метохије". Преноси и најаву министра просвете Бранка Ружића "Нове мере против насиља у школама до 20 децембра".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Вучић најавио сечу директора у енергетици", о изјави председника Србије Александра Вучића.
Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa