Инфо

2. децембар 2022.2. дец 2022.
Насловне стране за петак, 2. децембар 2022.

Насловне стране за петак, 2. децембар 2022.

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 2. децембар, највише пишу о обраћању председника Србије Александра Вучића поводом одлуке премијера Косова и Метохије Аљбина Куртија да постави Ненада Рашића за министра за заједницу и повратак, протесту просветних радника и другим друштвеним и економским темама.

БЛИЦ - Специјални изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар, "ЗСО ће бити формирана". Лист поводом обраћања преднседника Вучића, "Вучић не иде на самит у Тирану".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Шта пише у апликацији Приштине - Осуда Србије и Русије као пречица за ЕУ", лист пише. Сведок-сарадник о криминалној групи Вељка Беливука, "Планирали су чак и немире, да руше власт".

ДАНАС - Претње новинарки Јелени Обућини, "Нема случајних напада у овој држави". Протест просветара "Стоп насиљу у школама" широм Србије, "Рад обуставило 400 школа".

НОВА - Члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Југовић за лист, "Шапић ће трајати дуже него Влада Србије". О постављању Александра Вулина за директора БИА, "Вулин, заговорник интереса Москве, на челу српске БИА".

ПОЛИТИКА - "Александар Вулин нови директор БИА", преноси лист. "Више од 40.000 наставника протествовало против насиља", протест просветних радника поводом насиља које је претрпела наставника из Техничке школе у Трстенику.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa