Инфо

3. децембар 2022.3. дец 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за суботу, 3. децембар 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 3. децембар 2022. године пишу о састанку председника Србије Александра Вучића и европског комесара за проширење Оливера Вархејија, избору Ненада Рашића за министра за повратак и заједнице у Влади Косова и избору лидера Покрета социјалиста Александра Вулина за директора Безбедносно-информативне агенције (БИА) и о неуспеху фудбалске репрезентације на Светском првенству у Катару.

АЛО - О поразу репрезентације Србије на синоћној утакмици са Швајцарском: "Катастрофа! Продала нас одбрана".

БЛИЦ - "Велики окршај Вељиних кољача", о наставку суђења групи Вељка Беливука и Марка Миљковића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Све ври, Срби више не могу да трпе", преноси лист изјаву председника Србије Александра Вучића након избора новог министра за повратак и заједнице у Влади Косова.

ДАНАС - "Именовање које води Србију на руб изолације", о избору Александра Вулина за директора Безбедносно-информативне агенције. "Вучић је зли господар и добар слуга", оцењује за лист председница Европског покрета Срба на Косову Рада Трајковић.

ИНФОРМЕР - Лист преноси изјаву председника Србије Александар Вучића упућену европским званичницима "Срби више не желе да трпе терор Приштине".

КУРИР - О односима Београда и Приштине, лист под насловом "Чврст став", преноси Вучићеву изјаву да "Срби неће више да трпе Куртијев терор".

НОВА - Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић каже за лист "Дражи ми је Вулин на челу БИА, него неко западно оријентисан". "Именовање Рашића не доноси ништа добро Србима", пише лист.

ПОЛИТИКА - "Желим да чују за српску патњу и Куртијев терор", преноси лист изјаву председника Србије након састанка са Оливером Вархејијем. Председник Одбора за спољне послове Скупштине Турске Акиф Чагатај Килич каже за лист "Нећемо тражити ничију дозволу за обрачун с терористима".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О синоћној утакмици српске репрезентације на Светском првенству у фудбалу "Србија до Токија".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa