Инфо

6. децембар 2022.6. дец 2022.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за уторак 6. децембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 6. децембар највише пишу о одлуци председника Србије Александра Вучића да ипак учествује на Самиту ЕУ - Западни Балкан, о републичком буџету за 2023. годину о коме се расправља у Скупштини Србије, и о другим темама.

БЛИЦ - Лист пише о одлуци председника Србије Александра Вучића да учествује на Самиту ЕУ-Западни Балкан у Тирани "Нисам сујетан, идем у Тирану да не би било штете по Србију".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О састанку председника Вучића и специјалног изасланика ЕУ за Западни Балкан Мирослава Лајчака "Поштујте права Срба, оснујте ЗСО".

ДАНАС - Лист пише о републичком буџету за 2023. годину, о коме се расправља у Скупштини Србије "Граде стадион и метро а губици у Србијагасу и ЕПС-у 1,2 милијарде евра".

НОВА - "Вучић признао грешку, не окреће леђа ЕУ", о одлуци председника Србије да учествује на Самиту ЕУ - Западни Балкан 6. и 7. децембра у Тирани.

ПОЛИТИКА - О најави председника Србије поводом учешћа на Самиту ЕУ - Западни Балкан "Вучић: Идем у Тирану, борићу се за нашу земљу". Селектор фудбалске репрезентације о игри српског тима на Светском првенству у Катару "Стојковић: Немамо чега да се стидимо".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa