Инфо

10. децембар 2022.10. дец 2022.
Фото: Mačva info

Фото: Mačva info

Одношење комуналног отпада почело у свих 14 месних заједница општине Богатић

Јавно-комунално предузеће Богатић ове недеље успоставило је систем сакупљања и одвожења комуналног отпада у још седам села, те су сада ове услуге доступне у свим месним заједницама наше општине. Од данас, сваког петка ће се смеће односити и из највећег мачванског села, а тим поводом представници локалне самоуправе и месне заједнице Бадовинци обишли су радове на терену.

"Целе седмице радници ЈКП-а вредно раде и у ових нових седам месних заједница, од данас смо и у Бадовинцима омогућили редовно одношење комуналног отпада. Овим су се стекли услови да у наредном периоду можемо да кренемо са затварањем свих привремених и дивљих депонија на територији наше општине", рекао је Теодор Теодоровић, заменик председника Општине Богатић.

Комуналци од ове седмице односе смеће из укупно 8.352 домаћинства, што је преко три хиљаде домаћинстава више него раније. Пређашњем распореду прикупљања отпада додају се понедељком Клење, уторком Баново Поље и Глоговац, средом Црна Бара, четвртком Салаш Црнобарски и Очаге, а петком Бадовинци.
Фото: Mačva info
Mačva info

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa