Инфо

12. децембар 2022.12. дец 2022.
Успеси за КК Бушидо на завршном WKC турниру

Успеси за КК Бушидо на завршном WKC турниру

Јуче је у Лајковцу одржан завршни WKC карате турнир, који је окупио најбоље такмичаре из Србије и окружења. Пре почетка, додељена су признања најуспешнијим такмичарима и клубовима у 2022. години. Ту су пре свих освајачи са првенства Србије и Светског првенства, као и осталих званичних турнира. Сви такмичари су према броју освојених медаља у току године тако и бодовани.

Такмичар и тренер карате клуба Бушидо Бадовинци, Сретен Јевтић, је међу ветеранима био најбољи у својој категорији, освојивши 47 бодова, (на светском првенству освојио злато појединачно, и бронзу екипно, као и злато на Балканском), тако да је из руку председника WKC Марка Ницовића добио златну плакету и диплому и сврстао се уз најбоље такмичаре и мајсторе каратеа у овој земљи.

Након проглашења најбољих, одржано је такмичење. У категорији пионира 2014. годишта Младен Јевтић је освојио сребрну медаљу уз заостатак у оцени од 0.1 у односу на првопласираног. У категорији ветерана Сретен Јевтић је своје конкуренте просто почистио. Такмичар из Италије је био други, а треће место је освојио такмичар из клуба Карађорђе из Раче- Крагујевац. Треба напоменути да је 440 такмичара учествовало, а радило се на 4 борилишта до касно увече, негде до 19:30.

мачва.инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa