Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
Фото: ФБ профил: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Фото: ФБ профил: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Одржана 33. седница Општинског већа општине Богатић

На данашњој 33. седници Општинског већа општине Богатић чланови Општинског већа разматрали су укупно 20 тачака дневног реда. Седницом је председавао заменик председника Теодор Теодоровић.
Најзначајнија тачка дневног реда била је утврђивање предлога Одлуке о буџету општине Богатић за 2023.годину.


Чланови Општинског већа једногласно су донели Одлуку и да се у буџету општине Богатић за 2023.годину предвиде средства за финансирање летовања ученика основног школског узраста са подручја општине за лето 2023. године, као и за куповину књига ђацима првацима за школску 2023/2024. годину.

Фото: ФБ профил: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић


Утврђени су предлози Кадровског плана Општинске управе, Општинског правобранилаштва, стручних служби и Кабинета председника општине Богатић за 2023. годину, Одлуке о усвајању извештаја о реализацији плана за остваривање и унапређење родне равноправности у општини Богатић за 2022. годину и Програма унапређења квалитета здравствене заштите становништва општине Богатић за 2023.годину.

Донет је Правилник о Првој измени и допуни Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи, Општинском правобранилаштву и Посебним организацијама општине Богатић, као и Решење о додели годишњих наградних студентских стипендија за школску 2022/2023. годину.

Три тачке дневног реда односиле су се на програм пословања ЈКП „Богатић“ Богатић.
ФБ профил: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa