Инфо

16. децембар 2022.16. дец 2022.
Данас је 78. рођендан „Гласа Подриња“

Данас је 78. рођендан „Гласа Подриња“

"Глас Подриња" основан је 16. децембра 1944. године. Током деценија трајања, сусрео се са бројним успонима и падовима, материјалним кризама, неспоразумима са властима, сменом уредника, седиштем редакције, штампарије, власника... Но, без обзира на све турбуленције, "Глас" је опстао до данас и корача по јасно таргетираној линији развоја комуницирајући са преко 20.000 житеља ове регије.




Нашу редакцију чине високо образовани новинари, који из недеље у недељу, поштуијући правила новинарског заната, објективно и савесно пишу о животу у Шапцу , Коцељеви, Богатићу, Крупњу, Љубовији, Малом Зворнику, Лозници.

Друштво, политика, економија, здравство, образовање, култура, спорт..., део су обавезних рубрика, али оно чиме се посебно поносимо је велики број прича о "малим великим" људима из наше околине, особеним и вредним на свој начин. У свему томе водимо се идејом да бројни догађаји неопажени на државном нивоу, са становишта локала улазе у сферу непоновљивог.

Због чињенице да на нашим странама, већ годинама успевамо да дочарамо актуелни тренутак локала и његових житеља, временом смо стекли наклоност и бројне читалачке публике у расејању, те се можемо похвалити великим бројем претплатника из Европе, Америке, Канаде, Аустралије.

Поносни на податак да смо један од најстаријих медија у Србији, истовремено свесни одговорности према будућим нараштајима, намера нам је да се позиционирамо и растемо и у свету интернета. Глобална мрежа нам даје могућност ближе сарадње са читаоцима,захваљујићи којима првенствено опстајемо све ове године. Због тога вас позивамо да нам пишете, да нас хвалите и критикујете, предлажете нове теме, а ми вам обећавамо да ће све добронамерне сугестије бити размотрене и уважене.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa