Инфо

18. децембар 2022.18. дец 2022.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Расписан јавни конкурс за доделу три новчане награде најбољим студентима

По одлуци председника Општине Љубовија Милана Јовановића расписан је јавни конкурс за доделу три новчане награде најбољим студентима у износу од по 50.000,00 динара.

Право на новчану награду у износу од 50.000,00 динара могу остварити студенти академских и струковних студија на високошколским установама чији je оснивач Република Србија, уз следеће услове:

- Да студент у школској години за коју се додељује новчана помоћ први пут уписује најмање II (другу) годину на студијама првог степена студија;

- Да студент има најмање просечну оцену 8,50 (осам 50/100) из претходних година студија;

- Да студент има пребивалиште на територији општине Љубовија, односно боравиште најмање 3 године за интерно расељена лица;

- Да студент није у радном односу (за кандидате који су студенти на студијама другог степена).

Конкурс није намењен студентима I (прве) године првог степена студија, апсолвентима и студентима докторских студија. Средства за ове намене обезбеђена су у буџету општине Љубовија за 2022. годину, а рок за подношење захтева је 30.12.2022. године.

О детаљним условима конкурса и потребној документацији можете се информисати на сајту Општине Љубовија: http://www.ljubovija.rs/vest/949 .
Ljubovija.info

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa