Инфо

23. децембар 2022.23. дец 2022.
Турнир за крај календарске године (фото: РК Металоплчастика)

Турнир за крај календарске године (фото: РК Металоплчастика)

Металопластика у Требињу, Митровић на клупи

Металопластика Еликсир отпутовала је десеткована на ново издање Сверспског купа у Требиње. Услед позитивног теста на Ковид 19 првог тренера Владана Матића и његовог асистента Давида Рашића, екипу ће у суботу предводити некадашњи капитен, актуелни тренер у млађим категоријама и рекордер по броју наступа у плавм дресу Милош Митровић.

У суботу од 17 часова, у првом полуфиналу, Металопластика Еликсир игра против браниоца трофеја, екипе Војводине, што ће бити други дуел два клуба у седам дана. Друго полуфинале играју Борац Бања Лука и домаћи Леотар. Победници ће играти у финалу у недељу од 15 часова.

Милош Митровић (фото: Глас Подриња)


-Желели смо да освојимо још један трофеј у овој години, не идемо комплетни на турнир, но и даље та жеља постоји и учинићемо све да изненадимо Војводину, а потом и у евентуалном финалу односемо победу. Сви играчи су у конкуренцији, надамо се да неће бити нових проблема до старта утакмице - истакао је директор клуба Славиша Стојиновић.

Митровиће дебитује као тренер сениора

Милош Митровић је одмах по завршетку играчке каријере добио прилику да ради као тренер. Поверена му је селекција у млађим категоријама, а у претходној сезони је остварио и највећи успех код младих што се тиче клуба. Екипа до 12 година, освојила је убедљиво прво место у квалификацијама, а потом и сребро на Првенству Србије. Ово ће бити његов деби са првотимцима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa