Инфо

1. јануар 2023.1. јан 2023.
Милан Дамњановић (фото: званична фејсбук страница Милана Дамњановића)

Милан Дамњановић (фото: званична фејсбук страница Милана Дамњановића)

Новогодишња честитка председника општине Богатић

Председник општине Богатић Милан Дамњановић честитао је новогодишње празнике свим мештанима Општине пожелевши успешну 2023. годину.

Драге суграђанке и суграђани,

Нека у Новој години ваши домови буду испуњени радошћу, миром и разумевањем, добрим здрављем и напретком. Годину за нама, препуну изазова, памтићемо као успешну, јер смо посвећено и одговорно настојали да завршимо и отпочнемо реализацију капиталних пројеката који ће унапредити услове живота свих грађана.

Уверен сам да ћемо заједничким трудом и додатним залагањем наставити да напредујемо у циљевима које смо себи поставили у изградњи уређеног и модерног Богатића као места значајних могућности за развој. Људски потенцијали и природни ресурси буде нам оправдани оптимизам у лепше сутра.

И у Новој 2023. години наставићемо да побољшавамо животни стандард становништва, енергично радимо на обезбеђивању здравог економског окружења, просперитетног и мирног друштвеног амбијента, као и политичке средине коју карактерише демократичност и стабилност, чувајући традиционалне вредности и служећи интересима свих грађана.

Уз жељу да нас успеси охрабре и мотивишу, учине јединственим и истрајним у свим нашим циљевима, дају веру у сопствене снаге и могућности, да заживе сви наши снови, желим свима срећну Нову годину!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa