Инфо

8. јануар 2023.8. јан 2023.
Мачваинфо.рс

Мачваинфо.рс

Турбина победник Божићних коњичких трка у Богатићу

Прави пролећни дан овог Божића окупио је на хиподрому у Богатићу готово рекордан број гледалаца на традиционалним коњичким тркама. Скоро три деценије ово је први догађај у години у општини, који организује КК “Мачванин”, уз подршку Туристичке организације општине Богатић.
Мачваинфо.рс

Пре него што су грла стартовала посетиоцима је служено кувано вино, а најмлађи су, како празник налаже, ломили чесницу са златником, дар пекаре “Ристић”. Срећа је била на страни великог љубитеља коња, Владимира Новаковића из Богатића, који је кући са хиподрома однео златник.

Победу у ревијалном окршају убедљиво је однела Турбина, штале Суботић, у седлу са Алексом Шашићем, која је у само седам дана уписала други тријумф, после новогодишње трке у Шапцу. Други су кроз циљ прошли Атил Трлић и Тика Вујковић, а трећи Соко Кривајски са џокејем Радовановићем. Победнички пехар уручила је Марија Мартиновић, в.д. директора ТООБ.
Мачваинфо.рс

Ако је судити по Божићним коњичким тркама, хиподром у Богатићу очекује узбудљива сезона и испуњене трибуне љубитељима коњичког спорта. Из КК „Мачванин“ најављују да, задовољни догађајем, полако почињу са припремама за први тркачки дан, 09. априла, на Цвети.
Мачваинфо.рс

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa