Инфо

11. јануар 2023.11. јан 2023.
Фото: ЦСУ/ Фејсбук

Фото: ЦСУ/ Фејсбук

Зимске школице у ЦСУ током распуста

Центар за стручно усавршавање Шабац пропремио је занимљив програм за школарце који зимски распуст планирају да проведу учећи и забављајући се. Зимске школице под називом „Путовање преко Блиског до Далеког истока“ биће организоване од понедељка, 16. до петка, 20. јануара.


Учесници ће имати прилику да путују копненим путем Марка Пола, на крилима песме обиђу Катар, Турску и Египат, да заједно праве папирне пирамиде, штампају Храмове на 3Д штампачу, сагледају Јапан из више углова и још много тога...

Директор Центра за стручно усавршавање Бранко Филиповић сматра да је то прилика да се ђаци забаве и упознају друге културе.

-Позивамо ђаке који не путују нигде да последњу недељу зимског распуста, од 16. до 20. јануара, проведу са нама, да се дружимо, играмо, радимо и сазнамо нешто ново. Током пет дана имаћемо 25 радионица које ће бити и у вези са Јапаном, али и Египтом, Турском, Катаром... То је прилика да слободно време проведу на креативан и едукативан начин- навео је Филиповић.


Калиграфија, Папирно моделовање пирамиде, Гастрономски мозаик Оријента, Храмови Блиског и Далеког Истока, само су неке од радионица у којима ће полазници уживати у првом месецу године.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa