Инфо

18. јануар 2023.18. јан 2023.
Фото: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Фото: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Одржана 34. седница Општинског већа општине Богатић

У малој сали Скупштине општине Богатић одржана је 34. седница Општинског већа општине Богатић. Чланови Општинског већа разматрали су укупно 17 тачака дневног реда, а седницом је председавао заменик председника Општинског већа Теодор Теодоровић.

Фото: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић


Чланови Општинског већа једногласно су утврдили предлог Стратегије безбедности саобраћаја на путевима општине Богатић за период од 2023. до 2027. године и донели Програм за рад Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на подручју локалне самоуправе општине Богатић за 2023. годину.

Донета су Решења о утврђивању економске цене програма васпитања и образовања у Предшколској установи "Слава Ковић" Богатић за 2023. годину, Решења о додели једнократне новчане помоћи студентима који нису остварили право на студентске стипендије за школску 2022/2023 годину, као и финансијски планови председника општине, Општинског већа, Скупштине општине, Општинског правобранилаштва и Општинске управе општине Богатић за 2023. годину.

Такође, већници су утврдили предлог Закључка о давању претходне сагласности на Предлог друге измене и допуне Правилника о раду Ј.К.П. "Богатић" и донели Закључак о давању сагласности на Правилник о организацији и систематизацији послова Ј.К.П. "Богатић" Богатић.
Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa