Инфо

24. јануар 2023.24. јан 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за уторак 24. јануар

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак 24. јануар 2023. године највише пишу о француско-немачком предлогу за Косово, подршци СНС-а председнику странке Александру Вучићу, ставу опозиције и осталим темама.

БЛИЦ - О присуству председника Србије седници владе "Вучић тражи јединство у странци и влади". Лист преноси изјаву добитнице НИН-ове награде за роман године Данице Вукићевић "Јунакиња не продаје душу за кикирики".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Траже нам да Косово третирамо као државу", о томе да је Вучић упознао владу са детаљима европског предлога споразума за Косово. О епидемији морбила "Сад прете и заушке и рубеола".

ДАНАС - О подршци страначких колега председнику СНС-а Александру Вучићу "'Чопор' брани Вучића од Вучићеве оставке". О ставовима опозиције поводом европског предлога за Косово "Најгласнији у осуди Бошко Обрадовић".

НОВА - О оценама француско-немачког предлога које је изнела опозиција "Косово у УН црвена линија". "Стадионе од 77 милиона евра граде фирме блиске власти", о томе како се троши новац грађана Србије.

ПОЛИТИКА - Лист цитира изјаву председника Србије о предлогу за Косово "Европски план је постао нови преговарачки оквир". О инциденту код Лепосавића у којем је рањен један Србин "Албански специјалци ранили Миљана у груди".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa