Инфо

27. јануар 2023.27. јан 2023.
Бета

Бета

АМСС: Мокри коловози, на појединим путевима расквашен снег

Возаче данас очекују мокри коловози, а на појединим путевима има и расквашеног снега, те се позивају да возе опрезно и не крећу на пут без зимеске опреме, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС) .
У јутарњим и вечерњим сатима дуж речних токова, по котлинама и преко превоја саобраћај отежавају ниска облачност и магла која смањује видљивост, а које јутрос највише има у планинским пределима.


Возачи се упозоравају и на могуће одроне, који се услед честих температурних разлика јављају на путевима који воде кроз стенске усеке и клисуре, а учестали су на деоницама Ибарске и Ђердапске магистрале.

Путеви су влажни у нижим пределима а снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Београда, Ивањице, Крагујевца, Крушевца, Новог Пазара, Панчева, Пожаревца, Пожеге, Ужица, Ваљева, Врања, Зрењанина.

На територији Ниша на деоници пута Мерћез Штава због оштећења дела трупа пута саобраћај се одвија отежано наизменичним пропуштањем возила.

Код Новог Пазара због великог одрона на путу у месту Казановиће саобраћај се одвија једном саобраћајном траком у дужини од 50 метара уз регулисање саобраћаја семафорима.

На путу Брус-Брзеће код Крушевца има одрона и наноса и саобраћај се одвија једном коловозном траком.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на више путних праваца.

Нема задржавања на наплатним станицама на аутопутевима.

Нема задржавања на путничким терминалима граничних прелаза.

На теретним терминалима граничних прелаза камиони на излазу на прелазу Хоргош чекају три сата, на Келебији четири сата.


Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa