Инфо

29. јануар 2023.29. јан 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Свечаном академијом обележен Савиндан у Љубовији

Као и претходних година у свим осмогодишњим школама ОШ „Петар Враголић“ обележена је школска слава – Свети Сава.
Ljubovija.info

У издвојеним осморазредним школама Савиндан је обележен освећењем жита, резањем славског колача и приредбом коју су припремили ученици и наставници. У матичној школи у Љубовији у преподневним часовима обављено је освећење жита и резање славског колача, а исто тако и у Средњој школи „Вук Караџић“.
Ljubovija.info

Свечана академија поводом школске славе – Светог Саве приређена је у сали биоскопа у Љубовији. Свечану академију по први пут су заједно припремиле Основна школа „Петар Враголић“ и Средња школа „Вук Караџић“ са жељом да то буде пракса и наредних година. Учествовали су ученици и наставници ове две школе и издвојеног одељења Основне музичке школе „Вук Караџић“ из Лознице.
Ljubovija.info

Обележавању славе у школама и свечаној академији присуствовали су и представници локалне самоуправе на челу са председником Општине Љубовија Миланом Јовановићем. Препуна биоскопска сала деце, родитеља и пријатеља две школске установе показала су јединство наше мале заједнице, што је знак и позив младим суграђанима да наставе тим путем.
Ljubovija.info

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa