Инфо

30. јануар 2023.30. јан 2023.
Бета

Бета

Упозорење АМСС на поледицу ујутро и увече

Возачи у Србији у првом делу дана треба да рачунају на мраз и поледицу, која је могућа и у вечерњим сатима на деоницама путева дуж речних токова, котлина, клисура, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Одрони су учестали и има их на готово свим путевима који пролазе кроз усеке.

Коловози су влажни у нижим пределима а снега има у расквашеном стању до пет центиметара на територији Ивањице, Ваљева, Колубаре, Косова, Крушевца, Мачве, Новог Пазара, Пожеге, Зајечара.

Упозорење за област око Новог Пазара се због великог одрона на путу код места Казновиће - саобраћај се одвија једном саобраћајном траком у дужини од 50 метара уз регулисање саобраћаја семафорима.

За подручје Зајечара се упозорава да је због магле видљивост смањена на Бабином Зубу до 20 метара и Црном Врху до 50 метара. Такође се упозорава на ситне одроне дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима,засецима, а највише их има на Ђердапској магистрали.

На путу Брус-Брезћа има одрона и наноса и саобраћај се одвија једном коловозном траком.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на више путних праваца.

Нема задржавања на наплатним станицама.

На путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања.

На теретним терминалима граничних прелаза камиони на излазу на прелазу Шид чекају три сата, а на прелазима Батровци, Бездан, Хоргош и Келебија два сата.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa