Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за четвртак, 2. фебруар 2023. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за 2. фубруар највише пишу о ставовима политичара и аналитичара о "француско - немачком плану" и предстојећој седници Скупштине Србије о Косову.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише да Американци стежу обрачун око власти у Приштини, у тексту под насловом "Шест казни Куртију ако не формира ЗСО". Лист пише о захтеву Кијева Вашингтону, у тексту "Траже ракете да гадјају и мете у Русији".

ДАНАС - "Вучић већ прихватио план", наводи лист, преносећи ставове аналитичара о, како су навели, дводневној седници Скупштине Србије о европском плану за Косово. Лист пише о инфекцијама које доминирају у претходне две седмице, у тексту под насловом "Харају грип, респираторни вирус и корона".
АЛО - "Атентат на Вучића осмишљен у Црној Гори", лист пише о сведочењу сведока сарадника на суђењу кримиланлној групи Вељка Беливука.

БЛИЦ - "Дошао по кило кромпира, вратио се са три милиона евра", о добитнику лото "седмице" за коју је листић уплаћен на пијаци у београдском насељу Баново брдо.

ИНФОРМЕР - "Вучић: Узвратићу ударац лажним патриотама", о представљању извештаја о преговорима са Приштином у Скупштини Србије коме ће присуствовати и председник Србије Александар Вучић.

КУРИР - Председник Србије поводом изјаве сведока сарадника на суђењу Беливуковој групи "Знали смо да је снајпер Беливуковог клана био за мене!".

НОВА - " Срби са КиМ се боје да смо ушли у завршну фазу предаје Косова", каже посланик "Уједињених" у Скупштини Србије Славиша Ристић. Лист пише да је после протеста фармера постигнут договор са Владом, у тексту под насловом "Млеко неће поскупети".

ПОЛИТИКА - О ставовима опозиционих странака, уочи седнице Скупштине Србије о Косову, у тексту под насловом "Опозиционо нејединство пред седницу о Космету". Лист пише да су председници Србије и Бугарске Александар Вучић и Румен Радев отворили радове на гасном интерконектору, у тексту под насловом "У најтежем времену слога потребнија него икад".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Вучић: У атентат снајпером укључене стране службе", поводом изјава изнетих на суђењу Беливуковој криминалној групи.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa