Инфо

3. фебруар 2023.3. феб 2023.
Фото: ФБ страница градоначелник Шапца, др Александар Пајић

Фото: ФБ страница градоначелник Шапца, др Александар Пајић

Значајни кораци за будућу сарадњу

Градоначелник Шапца др Александар Пајић и председник Скупштине града Шапца, Немања Пајић, били су данас гости заменика градоначелника Цеља, Уроша Лесјака.

-Данас сам са председником скупштине Немањом Пајићем био гост Уроша Лесјака, заменика градоначелника нама пријатељског града Цеља у Републици Словенији. Више од једне деценије пријатељских односа између града Шапца и Градске општине Цеље у Републици Словенији, допринели су уверењу да су учињени знатни кораци у досадашњој сарадњи између ова два града, са изгледом за још ближим и обухватнијим односима у будућности.

Фото: Званична ФБ страница Градоначелник Шапца, др Александар Пајић


Највећи и најбитнији помаци у сарадњи биће остварени у области очувања животне средине и младих, где ћемо кроз узвратне посете ученика из Шапца и Цеља, стећи услове за боље упознавање, размену искустава и знања, остваривање контаката за будућност. Приликом посете, као градоначелник Шапца имао сам прилику да се упишем у Књигу часних гостију Цеља. Са руководством Цеља договорили смо наставак и продубљивање сарадње у свим оним областима које могу бити од значаја за грађане наших градова-истакао је овом приликом градоначелник Шапца, др Александар Пајић.
ФБ страница Градоначелник Шапца, др Александар Пајић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa