Инфо

5. фебруар 2023.5. феб 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

Сутра мраз ујутру, током дана сунчано и хладно

У Србији ће сутра на северу и истоку бити сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно уз провејавање слабог снега, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Удари ветра ујутро и пре подне биће око 15 метара у секунди (око 55 километара на сат), а после подне и увече ветар ће постепено ослабити и очекује се постепена стабилизација временских прилика.

Најнижа температура од минус 12 до минус пет степени Целзијуса, у планинским пределима и до минус 20 степени, а највиша од минус три до два степена Целзијуса.

У Београду ће после јутра са умереним мразом бити сунчано и средином дана умерено облачно време. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од минус осам до минус пет степени, а највиша око нула.

У Србији ће током већег дела наредне седмице бити хладно, са мразом и температуром од минус 12 до минус пет степени, а на планинама и до минус 20. Биће суво и стабилно време, уз доста сунчаних сати са максималним температурама од минус два до два степена. У четвртак у кошавском подручју очекује се краткотрајна хладна кошава. Од следећег викенда пораст температуре.



Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa