Инфо

8. фебруар 2023.8. феб 2023.
Насловне стране за среду, 8. фебруар 2023.

Насловне стране за среду, 8. фебруар 2023.

Београдски дневни листови на насловним странама издања од 8. фебруара 2023, највише пишу о ставовима председника Србије Александра Вучића о коалиционим партнерима СНС из Социјалистичке партије Србије и евентуалним ванредним изборима, као и последицама земљотреса у Турској и Сирији.

АЛО - "Чудо над чудима у Сирији: Беба рођена у рушевинама", пише лист о беби коју су у рушевинама пронашле ватрогасне екипе.

БЛИЦ - Лист пише о томе да ли ће Србија у септембру ићи на ванредне изборе, у тексту под насловом: "Мистерија избора". "Дивља градња најрањивија од земљотреса", о томе колико су безбедне зграде и куће у Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист преноси изјаву председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића о понашању СПС, у тексту под насловом: "Пустили су да ме "туку" да би на миру подигли рејтинг". Лист пише о последицама земљотреса у Турској и Сирији у тексту под насловом: "Под шутом и читаве породице".

ДАНАС - "Дисциплиновање Дачића", о, како наводи лист љутњи председника Србије и СНС на коалиционе партнере у СПС и најави ванредних избора. "Људи у секундама остајали без најмилијих и имовине", о последицама земљотреса у Турској и Сирији.

ИНФОРМЕР - "Страшне последице земљотреса у Турској и Сирији: Умиру од зиме под рушевинама", лист пише да се страхује да ће бити "више од 20.000 жртава".

КУРИР - "Разочаран Вучић: У СПС лично више немам поверења, да не причам о плану прављења неке друге већине", о, како наводи лист, Вучићевој оцени да избори нису право решење за Србију.

НОВА - "Треба подржати решење о Косову а не Вучића", каже лидер Покрета слободних грађана Павле Грбовић. "Вучић започео игру "спасавај се ко може", пише лист о, како наводи, позадини "драме" председника Србије Александра Вучића у вези социјалиста и ванредних избора.

ПОЛИТИКА - "Вучић: Не мислим да су избори добро решење", преноси лист изјаву председника Србије и Српске напредне странке. Лист пише о последицама земљотреса у Турској и Сирији, у тексту под насловом: "Судбоносна борба за животе затрпану рушевинама".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Зграде се рушиле јер су Турци крали на арматури", лист пише о последицама земљотреса.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa