Инфо

11. март 2023.11. мар 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

План развоја Општине Љубовија 2024-2030

Анализа проблема и формулисање визије
У петак, 10. марта 2023. године, одржана је радионица тематских радних група на тему „Анализе проблема и формулисање визије“, чиме је настављен процес израде Плана развоја општине Љубовија 2024-2030.
Ljubovija.info

На радионици су анализирани проблеми локалне заједнице у различитим областима, као што су: социјална заштита, здравствена заштита, образовање, култура, спорт, привреда, туризам, пољопривреда, управљање отпадним водама, управљање отпадом, водоснабдевање и услови живота и рада на селу.

Циљ је био да се идентификују кључни проблеми и анализирају узроци тих проблема, како би се на наредним састанцима тематских радних група могле развити ефикасне стратегије за њихово решавање.

Током ове радионице припремљен је предлог визије општине Љубовија, односно формулисан је предлог изјаве која оцртава жељено будуће стање општине и кључне приоритете којима ће се тежити да се то стање постигне.

И ова радионица је одржана у оквиру пројекта “Подршка унапређењу управљања и економског планирања на локалном нивоу у циљу убрзања спровођења циљева одрживог развоја у Републици Србији” који спроводи канцеларија Програма Уједињених нација за развој у Србији, уз финансијску помоћ Републике Словачке.


Радионицу је водила Снежана Селаковић, консултанткиња ангажована од стране УНДП-а.
Ljubovija.info

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa