Инфо

18. март 2023.18. мар 2023.
Насловне стране за суботу, 18. март

Насловне стране за суботу, 18. март

Београдски дневни листови на насловним странама за суботу, 18. март највише пишу о налогу Међународног суда у Хагу за хапшење руског председника Владимира Путина због ратних злочина у Украјини, о годишњици погрома Срба на Косову и о другим темама.

АЛО - "Хаг тражи Путинову главу", лист пише да је Међународни кривични суд издао налог за хапшење руског председника. Порука председника Србије током обиласка сремског округа "Вучић: Ми имамо једну земљу Србију и њу морамо да сачувамо".

БЛИЦ - "Хаг хоће да хапси Путина због злочина над децом", лист пише о налогу међународног суда у Хагу за хапшење руског председника Владимира Путина, због ратних злочина у Украјини.

ПОЛИТИКА - Изјава председника Србије Александра Вучића поводом наставка разговора о нормализацији односа с властима у Приштини: "У Охриду браним српске интересе". "Војска Србије добија нове радаре", опремање оружаних снага.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О налогу суда у Хагу за хапшење руског председника "Објавили налог за хапшење Путина". "Гориво неће значајније поскупљивати", о тржишту нафтних деривата. "Имамо будале које би хтеле да нас увуку у рат", председник државе Александар Вучић са митинга у Сремској Митровици.

ДАНАС - "Путин на потерници", о налогу за хапшење руског председника, под оптужбом за ратне злочине у Украјини. "После споразума следи рушење Вучића", изјава председнице Европског покрета Срба са Косова Раде Трајковић.

НОВА - Бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић у ауторском тексту за лист: "И Срби имају Скорсезеовог таксисту". Лист пише да је истекао законски рок за објављивање трошкова подизања споменика на Савском тргу у Београду: "Власт и даље крије цену споменика Стефану Немањи".

ИНФОРМЕР - "Хаг би да хапси Путина", Међународни кривични суд издао налог за хапшење руског председника. Расту камате: "Рате кредита пиовећане за 50 одсто".

КУРИР - О позадини убиства Ранка Радошевића Ескобара: "Крвна освета". "Хаг издао налог за Путиново хапшење", пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Хаг издао налог за хапшње Путина", о поступку Међународног кривичног суда. Порука председника државе током обиласка сремског округа "Вучић: Сачуваћемо Србију целовитом, као у Уставу, нећемо грешке из прошлости".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa