Инфо

19. март 2023.19. мар 2023.
Дани позоришта у Прњавору

Дани позоришта у Прњавору

Фестивал "Дани позоришта у Прњавору" од 27. марта

Дом културе у Прњавору други пут је домаћин позоришног фестивала "Дани позоришта у Прњавору", који ће се одржати од 27. марта до 2. априла. Публика ће бесплатно моћи да погледа седам представа.

Фестивал 27. марта од 20.00 часова отвара представа "Разведи ме" театра "Провокација" из Скопља. Представу режира Роберт Ристов.

Другог дана, 28. марта, такође од 20.00 часова, на програму је "У(с)меће живљења" Аматерског позоришта Александар Јоковић из Љубовије. Представу режира Мирослав Младеновић.

"Неопрезни радозналаз" у режији Зорана Грујића публици ће се представити 29. марта од 20.00 часова. Преставу игра Аматерско позориште КУД "Караџић" из Лознице.

"Терапија" Аматерског позоришта "Бриле" из Беочина игра се 30. марта од 20.00 часова. Режира је Секула Петровић.

Публика ће моћи да погледа и "Мрешћење шарана" у извођењу Аматерског позоришта "Масука" из Велике Плане, а у режији Дејана Цицмиловића. Представа је на програму 31. марта у 20.00 часова.

"Ковачи" Аматерског позоришта "БАГ Театар" из Бољеваца на сцени Дома културе наћи ће се 1. априла од 20.00 часова. Представу режира Бора Ненић.

Фестивал 2. априла затвара представа "Свадба", која се такође игра од 20.00 часова. Изводе је у копродукицији три аматерска позоришта - Дома културе Пријепоље, Дома културе "Јован Томић" Нова Варош и Дома културе "Пиво Караматијевић" Прибој. Режију потписују Данијел Петковски и Ивана Јановић.

Организатори Фестивала су Аматерско позориште "Прњавор" и Дом културе у Прњавору, а генерални покровитељ је град Шабац.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa