Инфо

21. март 2023.21. мар 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за уторак 21. март 2023. године

Београдски дневници на насловним странама за уторак 21. март 2023. године највише пишу о посети кинеског председника Русији, о односу снага Мила Ђукановића и Јакова Милатовића пред други круг председничких избора у Црној Гори, као и о одјецима споразума Београда и Приштине у Охриду.

БЛИЦ - О резултату првог круга председничких избора у Црној Гори "Јаков шаље Мила у пензију". Лист преноси изјаву селектора фудбалске репрезентације Србије Драгана Стојковића Пиксија "Нисам у свађи са Џајићем".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О поруци руског председника Владимира Путина кинеском колеги Сију Ђинпингу "Уважавамо план Кине за мир у Украјини". О изборима у Црној Гори "Милов почасни круг на изборима 2. априла, Јаков рачуна на 60 одсто гласова".

ДАНАС - Лист преноси оцену специјалног представника Сједињених Америчких Држава Габријела Ескобара о валидности споразума који су у Охриду прихватили председник Србије и премијер Косова "Са потписом или без, споразум обавезује". О захтеву парламентарних и ванпарламентарних странака за ванредне изборе "Причом о мањем цензусу власт најављује изборе".

НОВА - О договору из Охрида који је постао део Поглавља 35 процеса са ЕУ "Брисел крчи пут ка признању Косова без потписа". Лист пише да је директору Електропривреде Србије истекао статус вршиоца дужности "Томашевић незаконито на челу ЕПС-а".

ПОЛИТИКА - О састанку Сија Ђинпинга и Владимира Путина у Москви "Кина и Русија бране међународни поредак". О првом кругу председничких избора у Црној Гори "Неки нови 'клинци' за нову Црну Гору".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa