Инфо

28. март 2023.28. мар 2023.
Фото: ФБ страница: Градоначелник Шапца Александар Пајић

Фото: ФБ страница: Градоначелник Шапца Александар Пајић

Потписан уговор о пошумљавању и озелењавању Шапца

Градоначелник Шапца Александар Пајић данас је у Министарству заштите животне средине са министарком Иреном Вујовић потписао Уговор о суфинансирању реализације пројеката пошумљавања у циљу заштите и очувања предеоног диверзитета у 2023. години на територији града Шапца. Пројектом је предвиђено пошумљавањe и озелењавањe простора у продужетку Улице краља Александра и пешачких стаза уз канал све до шабачке тврђаве на Старом граду.


ФБ страница: Градоначелник Шапца Александар Пајић


-Будуће зелено подручје ове површине естетски ће оплеменити простор Старог града у Шапцу, али ће и утицати на унапређење животне средине нашег града. У наредном периоду наставићемо да реализујемо сличне активности, са циљем унапређења заштите животне средине и подизања свести о значају здраве околине, у оквиру којих је, један од приоритета, рад на пошумљавању градских површина. Боримо се за лепши и чистији Шабац, рекао је градоначелник Пајић.

Укупна вредност пројекта износи 2.155.600,00 динара, од чега ће за његову реализицију Министарство заштитe животне средине издвојити 1.500.000,00 динара, док учешће града Шапца износи 655.600,00 динара.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa