Инфо

29. март 2023.29. мар 2023.
Насловне стране за среду, 29. март 2023. године

Насловне стране за среду, 29. март 2023. године

Београдски дневници на насловним странама издања за среду, 29. март, највише пишу о посети Србији председнице Грчке, Катерине Сакеларопулу, о хапшењу мушкарца у Београду због сумње да је злостављао малолетну ћерку држећи је заточену у стану, о реакцији јавности на сцену у популарној ТВ-серији, у којој се води дијалог о ископавању литијума и пројекту Јадар.

БЛИЦ - "Струја од 1. маја скупља за осам, гас за 10 одсто", преноси лист. "Биковић на удару због сцена из 'Јужног ветра' " - о реакцији јавности на дијалог у серији о ископавању литијума.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Изјава грчке председнице Сакеларопулу: "Не мењамо став о КиМ, иако нас притискају". О поступању надлежних у случају злостављање осмогодишње девојчице: "Зависник погодан за улогу родитеља".

ДАНАС - Изјава некадашњег министра екологије Оливера Дулића пошто је апелација одбацила оптужбе против њега због злоупотребе положаја: "После десет и по година добио сам зрно правде". Лист преноси реакције на сцену из серије због дијалога о ископавању литијума: "Светлана Бојковић: Могућност да власт манипулише око Рио Тинта није добра".

НОВА - Лист пише о људима који раде за председника Србије Александра Вучића: "Они креирају Вучићеву пропаганду".

ПОЛИТИКА - "Ухапшен отац који је ћерку држао заточену у стану", преноси лист. Доноси и анализу "Могу ли Кина и ЕУ заједно да зауставе рат у Украјини".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa