Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Л. Пејовић у дуелу против Вршца (фото: Глас Подриња)

Л. Пејовић у дуелу против Вршца (фото: Глас Подриња)

Битка Мачве за плеј оф

Победама у претходна два кола шабачка Мачва се вратила у борбу за плеј оф и према тренутном стању на табели, да би освојила осму позицију, мора у преостала четири кола да надокнади заостатак од три бода и престигне две екипе, Јединство и Вршац.

Посматрано кроз последња четири кола Вршац је у најслабијој форми, претрпео је три пораза и на папиру има најтеже ривале. Мачвин повод за оптимизам је серија од четири меча без пораза. Крушевачки Трајал је такође у конкуренцији са истим бројем бодова као Шапчани.

П. Радуновић (фото: Глас Подриња)


Четири рунде биће одигране за две недеље између првог и 14. априла. Мачву очекује гостовање Златибору, потом ће угостити Нови Сад већ у среду 5. априла. Крушевачки Трајал је противник 9. априла, а у последњем колу регуларног дела дочекује директног такмаца убско Јединство.

Узданица по десном боку: А. Поповић (фото: Глас Подриња)


ОФК Вршац је прва мета, има три бод више од Мачве, бољи међусобни однос, а њих најпре очекује гостовање Слободи у Ужицу, потом меч на домаћем терену против водећег ИМТ. Претпоследње коло доноси гостовање Вршчана Радничком у Београду, пред меч против другопласиране екипе у овом тренутку, панчевачког Железничара кога ће 13. априла дочекати у Вршцу.

Јединство је домаћин Инђији, гост милановачком Металцу, потом ће Раднички из Сремске Митровице играти у Убу пред гостовање у Шапцу 14. априла.

Трајал ће угостити Металац првог априлског дана, потом га очекује путовање у Сремску Миторовицу, дуел против Мачве у Крушевцу и на крају гостовање Лозници.

Не треба занемарити да ужичка Слобода има исти број бодова као Вршац, уз бољу гол разлику, док Трајал има исти учинак, али слабију гол разлику од Мачве. Металац и Раднички имају бод мање од Шапчана, а Новобеограђани су већ у опасној зони.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa