Инфо

31. март 2023.31. мар 2023.
Насловне стране за 31. март 2023.

Насловне стране за 31. март 2023.

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 31. март 2023. пишу о известиоцу Европског парламента за Србију Владимиру Билчику и компанији "Телеком", новом председнику Српске академије наука и уметности академику Зорану Кнежевићу и другим друштвеним и политичким темама.

АЛО - "Прави се пакт за Велику Албанију", лист пише о састанку представника Северне Македоније, Црне Горе, Албаније и Косова. "Баста прави нову странку", о најавама министра привреде.

БЛИЦ - "Мило у очају глуми Куртија", о другом кругу председничких избора у Црној Гори и порукама актуелног председника Мила Ђукановића. О избору академика Зорана Кнежевића за председника Српске академије наука и уметности, у тексту "Астроном на челу САНУ".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Верници телом бранили светињу", након захтева украјинских власти да свештеници Украјинске православне цркве напусте Кијевско-печерску лавру. "У ЕПС неће бити отказа за раднике", пише лист.

ДАНАС - Адвокат Родољуб Шабић за лист поручује "Телекомом треба да се позабави наша јавност", након навода да је известилац Европског парламента Владимир Билчик тражио да се то предузеће избрише из извештаја Европског парламента. "Астроном који је умало постао рок звезда", о новом председнику САНУ Зорану Кнежевићу.

ИНФОРМЕР - "Робијаћу, али нећу да трпим неправду", наводи главни уредник тог листа Драган Вучићевић. "Шиптари траже да суд у Хагу ухапси Вучића", о изјавама председника Скупштине Косова Гљаука Коњуфце.

КУРИР - "Слагао: Раде Баста измислио расправу на седници владе, министри му поручили - Доста солирања", пише лист о изјавама министра привреде. Под насловом "Невидљиви", лист пише о томе да се 61 посланик није јављао за реч у новом сазиву скупштине.

НОВА - "Власт би изборе у Србији и Београду ове јесени", наводи лист. "Билчик предложио да се Телеком брише из извештаја о Србији", о наводном захтеву известиоца Европског парламента за Србију Владимира Билчика.

ПОЛИТИКА - "Српски брзи колосек ка централној Европи", о односима Србије и Мађарске. Вирусолог Ана Банко наводи за лист да "Корона није прошлост".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Нож у леђа Србима: Четворка прави Велику Албанију", пише лист уз слику премијера Црне Горе, Албаније, Северне Македоније и Косова.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa