Инфо

1. април 2023.1. апр 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

Данас организовани Сусрети учитеља у ОШ "Ната Јеличић" у Шапцу

Друштво учитеља Шапца, данас је организовало Зимске сусрете учитеља у основној школи „Ната Јеличић“ у Шапцу. Конципирани као дан стручног усавршавања, Сусрети су окупили више од 300 учитеља. Покровитељ је Град Шабац.
Градоначелник Пајић отвара Сусрете учитеља/Глас Подриња

- Велико је задовољство што смо покровитељи овог сусрета, јер образовање је стуб нашег друштва. Више од милијарду и 315 милиона динара Град улаже у образовни систем, што је преко 21 одсто укупног буџета града. Друштво учитеља Шапца на челу са госпођом Мијушковић доказало је да својим квалитетом може да окупи велику снагу, коју представљају учитељи. На нама је да им створимо услове за њихово усавршавање, што они свакако завређују квалитетним радом и љубављу према ученицима. Надам се да ће у наредном периоду и материјални положај самих просветних радника бити побољшан. Трудимо се као локална самоуправа да нам образовање буде приоритет и то доказујемо свим што на нивоу града радимо. Улагање у образовање јесте један од главних приоритета на путу Шапца као града будућности, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић, који је отворио Сусрете.
Глас Подриња

Учитељи данас имају прилику за усавршавање на десет семинара, које је одабрао Учитељски одбор у циљу развоја компетенција учитеља.
Глас Подриња

- После две године онлајн рада, другачије је. Било је мање интеракције, мање смеха, мало мање дружења између нас. Данас имамо и малу трему, јер после две године није лако сусрести се са више од 300 колега на једном месту, каже Сузана Мијушковић, председник Друштва учитеља Шапца и додаје да је Град Шабац једини град у Србији који је покровитељ Сусрета учитеља.
Глас Подриња
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa