Инфо

8. април 2023.8. апр 2023.
Улица хуманих Чивијаша (Фото: ТОШ)

Улица хуманих Чивијаша (Фото: ТОШ)

Улица хуманих Чивијаша

Сав новац прикупљен током манифестације "Улица хуманих Чивијаша" биће уплаћен у Фонд за дечење деце оболеле од тешких и ретких болести. Грађани Шапца подржали су догађај куповином предмета на штандовима у Господар Јевремовој улици, а предмете за продају припремили су предшколци, ученици, као и бројна шабачка удружења.

Јелена Милошевић (Фото: ТОШ)


Манифестацију је отворила чланица Градског већа задужена за социјална питања, рад и запошљавање Јелена Милошевић која је том приликом истакла да Фонд финансира град, али да је веома значајна подршка целокупне заједнице.

Учествовали вртићи, школе, удружења (Фото: ТОШ)


Догађај је, као и претходних година, организовала Туристичка организација града Шапца.

Душан Симић (Фото: ТОШ)


-Наша улица, улица свих Чивијаша је из године у годину све бројнија, масовнија, насмејанија, испуњена радошћу и искреном жељом да другима помоћ пружимо. Хуманост на делу је нешто што треба да развијамо и негујемо сваког дана, са мишљу да наше мало, некоме значи много, рекао је Душан Симић, директор Туристичке организације града Шапца и захвалио свим вртићима, школама, удружењима и установама које су узеле учешће у овогодишњем програму, са заједничким циљем да се прикупи што више средстава за оне којима је помоћ најпотребнија.

Сав приход Фонду за лечење деце оболеле од тешких и ретких болести (Фото: ТОШ)


Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa