Инфо

10. април 2023.10. апр 2023.
Боксери Мачве са тренерима (фото: Боскерски клуб "Мачва" фб)

Боксери Мачве са тренерима (фото: Боскерски клуб "Мачва" фб)

Један шампион и три вицешампиона

Боксерски клуб „Мачва“ у својим редовима од викенда има једног шампиона и три вицешампиона Србије, а та звања су заслужили на Првенству Србије за пионире, кадете и јуниоре организованом у Ваљеву. Пионир Стефан Колосовски (до 39 кг) освојио је злато победивши на путу до трона Вујковића из Зрењанина, односно Јовановића, члана БК Шабац у финалу.

Јуниор Урош Ћосић понео је сребро међу боксерима до 54 кг. У полуфиналу је савладао Петровића, члана екипше Вукови, док је у финалу поражен од Камисничанина, борца Новог Пазара.

Сребро је у Шабац донео и Кристијан Карановић. Он је најпре савладао Алексића, а потом је у финалу поражен од Николића. У Мачви су огорчени коначном одлуком судија у овом мечу, уверени су да је Кристијан заслужио титулу и најавили су да ће преиспитати учешће у наредним такмичењима које организује Боксерски савез Србије.

Анабела Тодоровић је вицешампион у конкуренцији пионирки до 39 кг. Поражена је у финалу од Ленке Новков. Oво је прво за једну даму у БК Мачва. Она је и прва такмичарка овог клуба.


Такмичаре су предоводили тренери Никола Живковић и Бранислав Јовичић, тренер Мачве и селектор јуниорске репрезентације.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa