Инфо

15. април 2023.15. апр 2023.
Одликаши из ТК Шабац са тренером Јованом Дедићем (фото: М. Л.)

Одликаши из ТК Шабац са тренером Јованом Дедићем (фото: М. Л.)

Три јуниорске титуле за шабачки теквондо

Шабачки теквондо је освојио недавно 12 одличја А категорије на Првенству Србије за пионире и јуниоре у Београду, а међу њима су три шампионске и четири вицешампионске титуле. Наступило је око 800 бораца из 60 клубова.

Шампиони у својим категоријама постали су такмичари ТК Шабац Ђорђе Парошки, Никола Кљајић и Жарко Крајишник. Парошки је славио међу јуниорима до 45 кг, Кљајић је показао више од свих риала у категорији јуниора до 54 кг, а исти успех остварио је и Жарко Крајишник који је борбе водио међу јуниорима до 68 кг. Својим резултатаима ови момци су клубу који репрезентују донели и екипно друго место у мушкој јуниорској конкуренцији.

Никола Кљајић је проглашен и за најбољег јуниора на Првенству.


Сребрна одличја из пресотонице су донели пионирке/пионири: Соња Тодоровић (Летњиковац), Василије Бојовић (Винер Чиви) и Тихомир Аврић (Винер Чиви), као и јуниорка Јана Лукић, чланица Летњиковца. Бронзе су као знамење понели: Дуња Аврић (Винер Чиви) и Миа Митровић (Летњиковац) код пионирки, односно Тијана Малишевић (Летњиковац), Немања Илић (Винер Чиви) и Милош Марковић (Винер Чиви) у конкуренцији јуниора.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa