Инфо

16. април 2023.16. апр 2023.
Милан Дамњановић (фото: званична фејсбук страница Милана Дамњановића)

Милан Дамњановић (фото: званична фејсбук страница Милана Дамњановића)

Ускршња честитка председника Општине Богатић

Ускршњу честитку верницима који славе највећи хришћански празник упутио је председник Општине Богатић Милан Дамњановић.

Свим верницима је Дамњановић пожелео да празник проведу у здрављу, миру, љубави, срећи, благостању и напретку.

Свим православним верницима, његовој Светости Патријарху српском г. Порфирију, Преосвећеном Епископу шабачком Јеротеју, свим епископима, свештенству и монаштву наше Српске православне цркве, у име општине Богатић као и у своје лично име, честитам највећи хришћански празник Васкрс са жељом да исти прославите у здрављу, миру, љубави, срећи, благостању и напретку.

У временима изазова, овај празник нам говори да можемо да се издигнемо изнад свих неправди, мржње, нетолеранције и да покажемо снажну опредељеност ка истинским вредностима, непоколебљивост доброг, исправног и хуманог.

Божја воља и васкрснуће на нашем духовном тлу огледају се кроз истинско снажење вере и постулата православља. Треба сви заједно да што више јачамо дух јединства и солидарности међу свом нашом православном браћом и сестрама као и да снажимо везе националног и духовног идентитета.

Радосни празник Христовог васкрсења нека буде надахнуће за јачање међусобног разумевања, ширења племенитости и стварање сигурније будућности за сваког појединца.

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa