Инфо

28. април 2023.28. апр 2023.
Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Апел возачима: Појачане контроле саобраћаjне полиције од 29. априла до 2. маја

Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе у Шапцу, у сарадњи са Управом саобраћајне полиције, спровешће појачану контролу учесника у саобраћаја за време првомајских празника од 29. априла до 2. маја 2023. године.

Циљ појачане контроле је повећање безбедности свих учесника у саобраћају током празника, када се на свим путним правцима очекује појачан интензитет саобраћаја.

Појачана контрола ће бити усмерена на откривање и санкционисање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, прекорачења брзине, непрописног претицања, некоришћења сигурносног појаса као и непрописног превожења деце у возилима.

Подаци показују да током првомајских празника у саобраћају страда већи број људи него осталим данима, тако да апелујемо на возаче да поштују саобраћајне прописе. Саобраћајна полиција ће током празника ангажовати сву расположиву опрему и уређаје у циљу заштите свих учесника у саобраћају.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да празнике проведу одговорно и да поштују саобраћајне прописе како би сачували свој живот и живот других учесника у саобраћају, наводи се у саопштењу ПУ Шабац.
Г.П.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa