Инфо

3. мај 2023.3. мај 2023.
Градоначелник Шапца са мештанима села Бојић (Фото: Глас Подриња)

Градоначелник Шапца са мештанима села Бојић (Фото: Глас Подриња)

У току радови на асфалтирању 2,3 километра пута у Бојићу

У поцерском селу Бојић у току су радови на асфалтирању у дужни од 2, 3 километра саобраћајница. Вредност радова је око 25 милиона финансираних из буџета Града Шапца.

Након завршетка радова биће повезано око 40 домаћинстава Бојића, што ће мештанима знатно олакшати и убрзати свакодневно путовање до других места и атара.
Асфалтирање пута у дужини од 2,3 километра у Бојићу (Фото: Глас Подриња)

Улице Доситеја Обрадовића, Краља Милутина и Војводе Степе Степановића добијају асфалт.


-Све оно што радимо је како би мештани остали на својим имањима. Село има велики број деце, те је недавно урађено и дечје игралиште, аутобуско стајалиште код школе -рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и истакао да је око 80 километара путне инфраструктуре урађено за протекле две године.

-Верујемо да је то један од приоритета за мештане и због тога смо одлучили да поништимо одлуку о суфинансирању радова од стране мештана. Све трошкове сада сноси Град. Сматрамо да је важно да се граде и игралишта, спортски терени, уређују школе, домове културе и све оно што значи становницима на сеоском подручју како би имали квалитетне услове за живот.
Мештани поцерског села Бојић са представницима локалне самоуправе (Фото: Глас Подриња)

Председница Савета месне заједнице Бојић Ивана Вилотић истакла је значај асфалтирања ове деонице за све мештане.

-Да би остали на селу и бавили се пољопривредном производњом важна је путна инфраструктура. Радови су финансирани из буџета града у потпуности, те смо као мештани захвални градоначелнику и предузећу Инфраструктура.
(Фото: Глас Подриња)
М.Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa