Инфо

4. мај 2023.4. мај 2023.
Изазови на регионалном нивоу (фото: ВК Шабац фб страна)

Изазови на регионалном нивоу (фото: ВК Шабац фб страна)

Сава почела победом

Од ове сезоне Регионална ватерполо лига није само привилегија најбољих сениорских екипа са подручја бивше Југославије, већ прилику да се у међусобним дуелима докажу имају и млађе категорије, конкретно 2007. годиште.

Шабачка "Сава", актуелни вицешампион Купа Србије наступа у Новом Саду на турниру Регоналне лиге где још играју: Приморац, Задар, Југ и Будва, а такмичење је започела победом. Савладан је Приморац Котор 16:11.

Прилика за доказивање против старијих ривала (фото: ВК Шабац фб)


Највећи део дилема решен је у прве две четвртине које су Шапчани решили у своју корист и стекли предност од пет голова. Мићић и Лазић су са по четири гола били најефикаснији у редовима Саве.

У петак шабачки клуб очекују две утакмице. Најпре је ривал Задар у 10 часова, а од 17 укрштају копља са дуборвачким Југом. Субота доноси псоледњи такмиачрски дан и окршај против Будве од 08 часова преподне. Сава је свакако најмлађи тим у такмичењу, јер највећи део екипе чине играчи рођени 2008. године и касније и годину или више дана су млађи од ривала.

Сава је у групи А са поменутим ривалима, док Б групу чине: Приморје Ријека, Јадран Херцег Нови, Кошутњак, Војводина и репрезентација Словеније до 16 година.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa