Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Уручена електромоторна колица - скутер

Кориснику пројекта „Бољи живот за све грађане Љубовије“ уручена су електромоторна колица- скутер, која значајно побољшавају квалитет живота особа са инвалидитетом, олакшавајући им свакодневне активности и омогућавајући им да буду самосталнији. Ово је једна од активности пројекта који спроводи Општина Љубовија заједно са Центром за социјални рад Љубовија и Удружењем жена “Вила”, уз финансијску подршку Европске уније, преноси Љубовија. инфо.

Корисничке породице одабране су у складу са критеријумима два јавна позива Општине Љубовија, а свака од њих, осим подршке у становању, добија и подршку кроз различите мере активног укључивања у складу са процењеним потребама. Ови уређаји су еколошки прихватљивији од возила која користе фосилна горива, што их чини и одрживим избором.

Пројекат „Бољи живот за све грађане Љубовије” је део програма „Подршка Европске уније социјалном становању и активној инклузији”, који финансира Европска унија са 27 милиона евра, а спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).
Глас Подриња

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa