Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Штафетна трка "Бијељини на дар"

Штафетна трка "Бијељини на дар"

Штафетна трка у оквиру манифестације "Бијељини на дар" одржана је јутрос са почетком од 8 сати. Стартовала је из центра Богатића, а са завршетком у Бијељини, на траси дужине 22 км, саопштио је Спортски савез општине Богатић.
Спортски савез општине Богатић

У самој трци су учествовала деца чланови Атлетског клуба Богатић.

" После 33 године постојања КРОС РТС-а први пут прелази ван граница Србије. Дрина није граница него спојница. Дрина је кичма између два народа, тј. једног народа - браће са две стране Дрине. Граду Бијељина је припала част да буде домаћин и актер једног оваквог догађаја.", рекао је саветник градоначелника Бијељине Радиша Петровић.

" Учесници су чланови Атлетског клуба Богатић, деца су се радо одазвала, а и сам град Богатић се радо одазвао овој манифестацији. Оба наша народа се налазе на обалама реке Дрине, која нас само физички раздваја, али нас емотивно спаја. Захваљујемо се председнику општине Богатић Милану Дамњановићу на подршци и неизмерној помоћи, као и клубу "Атлетика" Богатић и професорима физичког васпитања из Богатића, Клења и Бадовинаца", рекао је председник Спортског савеза општине Богатић Радосав Берић.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa