Инфо

22. мај 2023.22. мај 2023.
Најновији производ Млекаре Шабац посебно је креиран за HoReCa сегмент (Фото: Млекара Шабац)

Најновији производ Млекаре Шабац посебно је креиран за HoReCa сегмент (Фото: Млекара Шабац)

Први HoReCa производ Млекаре Шабац: Савршено богата крема уз бариста млеко за кафу


Љубитељи кафе са млеком и познаваоци овог омиљеног напитка у целом свету и те како праве разлику у избору млека које користе за припрему. Према саветима професионалних бариста тајна је у што већем проценту млечне масти од које настаје препознатљива крема, али и протеинима у млеку.


Ову крему могуће је добити само специјализованим млеком, попут Бариста млека за кафу, које у себи садржи не само протеине већ и високу количину млечне масти од 3,2%. Најновији производ Млекаре Шабац посебно је креиран за HoReCa сегмент, али је намењен и свима који желе у свом дому да уживају у врхунској кафи са млеком.

Након припреме кафе, за многе од нас посебно задовољство причињава цртеж на врху од млечне креме. Промо радионица, названа „На кафи са Баристом“, послужила је као прилика да професионални бариста Иван Милошевић са окупљенима подели трикове и тајне заната како да сами направимо ова мала уметничка дела, у којима сви уживамо пре испијања првог гутљаја кафе.
Промо радионица, названа „На кафи са Баристом“ (Фото: Млекара Шабац)

„Међу сличним производима које сам тестирао, Бариста млеко за кафу показало се као одличан савезник како за мене као искусног баристу, тако и за љубитеље једног од најпопуларнијег напитка на свету у прављењу најбоље креме. Захваљујући високом проценту масти у овом производу и техником стимовања ваздуха у млеко, као и даљим мућењем млека, ствара се богата крема. Након тога кафа није само доза кофеина, већ уметност створена руком баристе“ – изјавио је Иван Милошевић, поводом радионице одржане у оквиру догађаја Млекаре Шабац.

На тему новог производа, као и проширења производа на специфично HoReCa тржиште, Ивана Ивачковић, Сениор маркетинг менаџер у Млекари Шабац изјавила је:

„Поред тога што наша компанија постоји скоро читав век, колико производи омиљене млечне производе у којима данас уживају купци широм света, континуирано улаже и у проширење портфолија, пажљиво ослушкујући тренутно тржиште и потребе које оно намеће. У том смислу, а на основу искуства професионалних бариста са којима смо разговарали, креирали смо наше млеко за професионалну припрему кафе, где је пресудно да се контролишу кључни параметри, млечна маст и протеини који морају бити у константној концентрацији да би се добио жељени резултат: богата крема и синергија укуса кафе и млека.“
ПР

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa