Инфо

25. мај 2023.25. мај 2023.
Протести најчешћа тема у националним медијима (фото: Pixabay)

Протести најчешћа тема у националним медијима (фото: Pixabay)

Насловне стране за 25. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 25. мај 2023. године пишу о митингу Српске напредне странке најављеном за петак, протесту опозиције најављеном за суботу и другим друштвеним и политичким темама.

БЛИЦ - Под насловом "Шта нас све чека за само 72 сата", лист пише о литијама, митинзима, скуповима и протестним шетњама најављеним за четвртак, петак и суботу. "Ратни злочинац из Босне пао у Америци после 25 година", о хапшењу бившег наџорника логора Челебићи Кемала Мрнџића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "За ученике Рибникара часови и у позоришту", о предлогу Владе Србије за 13 локација на којима може да се одржава настава. "Курти узалуд прети тужбом за геноцид", пише лист.

ДАНАС - "Напредњаци и по парковима нуде новац за контрамитинг", пред скуп Српске напредне странке у петак у Београду. Бивши премијер Зоран Живковић каже за лист "Све личи на почетак великог обрачуна".

НОВА - "И лекаре терају на Вучићев митинг", наводи лист. "Прстен око РТС, грађани позвани да понесу по цвет", о протесту опозиције најављеном за суботу.

ПОЛИТИКА - "Запад не жели ЗСО", о захтевима Вашингтона, Лондона и Берлина да Приштина представи своју верзију статута Заједнице српских општина. Амерички глумац Харисон Форд у изјави за лист каже "Деца одрастају у свету без моралног компаса".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa