Инфо

25. мај 2023.25. мај 2023.
Саопштење за јавност: Велимир Кузмановић председник ГО Заједно Шабац

Саопштење за јавност: Велимир Кузмановић председник ГО Заједно Шабац

Поштовани потпредседниче ГО СНС Шабац, господине Пајићу,

Ја, рецимо, нисам никада био на власти јер нисам до пре коју годину ни био члан неке политичке организације. То за Вас не би важило, јер сте били уважени члан СПС-а до петог октобра, али одмах након промена, своје место сте нашли у Г17 која је, наравно, била на власти после двехиљадите. И данас сте, случајно, опет у власти. Сматрате ме пораженим у мојој странци што је тачно, са тим се поносим јер долазе бољи од мене. То је и са Вама случај, нисте више повереник Градског одбора, други је постављен на чело Градског одбора, па је сад сасвим у реду да се нас двојица, кад смо већ поражени, бар овако дописујемо.

Грађани Шапца знају како је “пропадао” овај град до 2020. године. Сви могу да виде индустријску зону са којом се пред странцима поносите иако нема никакве везе са Вашом странком, Савску авенију, парк (који сте до душе уништили) уместо градске депоније, уређен градски трг са Јевремовим спомеником којим се сви поносимо, фабрику за пречишћавање отпадних вода, обалоутврду, културни живот града који последњих година постоји као бледа сенка претходних деценија. Ма да не ређам, знају Шапчани, као што данас виде да немају шта ново да виде. Успут, и аутопут је договорен пре локалних избора.

Срећно путујте на “Србију наде”, мада не знам да је Србија икад била тужнија, несрећнија и безнадежнија. Ово је баш добра прилика да саслушате свог председника, пошто се, иначе, ретко обраћа. Мени је допадљивији онај други скуп, где се људи својом вољом окупе, купе карту за своје паре, и шетају у тишини јер и не морају да слушају никог. Има и таквих којима нико не мора да објашњава живот који живимо.

Још једном, срећан пут, а мост вам Шабац, наравно, никада неће опростити. Верујем да ће бити пуно Шапчана са вама у Београду, а Ви дугујете објашњење, колико њих, “оправдано”, неће тог дана бити на својим радним местима. Да, да, боли Вас истина! Да није тако, не бисте сте се ни обратили неком губитнику из странке Заједно!

Морам да приметим да се, као пристојан човек, Вама обраћам са почетним великим словом.

Велимир Кузмановић
председник ГО Заједно Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa