Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Василије Тадић и Андреј Пакљанац (Фото: Глас Подриња)

Василије Тадић и Андреј Пакљанац (Фото: Глас Подриња)

Андреј и Василије победници осмих Рекламатера

Василије Тадић и Андреј Пакљанац са рекламом за Левис фармерице победили су на осмим Рекламатерима Одсека за медицинске и пословно – технолошке студије Академије струковних студија Шабац. Друго место освојила је Дашка са рекламом за осигурање, а треће Теодора Вучинић, Емилија Љубинковић и Александра Лазић са рекламом за туристичку агенцију. Победнике су бирали стручни жири и публика састављена од студената.

Првопласирани са руководиоцем одсека др Мирјаном Антонијевић Николић и координаторком др Јеленом Јевтић


-Наша реклама се састоји из три приче, а свака је снимана на другој локацији. Радни део Левис фармерица сниман је у Штитару, одакле сам ја, други, пословни део, сниман је у граду у насељу Бенска Бара одакле је колега Андреј, а трећи у Великом парку и ту су нам помогле колегинице Јована и Катарина које су улепшале рекламу, каже Василије Тадић из победничког тима.

Василијева и Андрејева реклама добила је највише оцене код публике, што им је донело и укупну победу. Инспирисао их је квалитет и традиција модног бренда који су представили.

-Желели смо да прикажимо квалитет Левис фармерица. То је марка коју још од 1873. године носе све генерације и могу да се носе у свим комбинацијама, истакао је Андреј.

Стручни жири (Фото: Глас Подриња)


Ове године текмичило се 12 група. Поред 10 екипа редовних студената учестовала су и два тима студената који студирају из раднод односа.

-Сваке године имамо све више такмичарских група. Драго ми је да се поред редовних укључују и студенти који студирају уз рад. Сви они су успели у задатку. Мој главни задатак дат њима јесте био да раде тимски, да се упознају, друже и стварају мрежу и снагу којом ће изгурати до краја студија, каже др Јелена Јевтић, координатор Рекламатера.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa