Инфо

2. јун 2023.2. јун 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за петак, 2.јун

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 2. јуна, највише пишу о одлуци владе Србије да школска година буде завршена 6. јуна и порукама са самита Европске политичке заједнице у Кишињеву, преноси Бета.

БЛИЦ - "Сви ђаци на распусту од 6. јуна", о одлуци владе Србије. "Новак као ајронмен", о тенисеру Новаку Ђоковићу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Свет сада разуме ко је кривац на Косову", о учешћу председника Србије Александра Вучића на самиту Европске политичке заједнице у Кишињеву. "Распуст за све школе од 6.јуна", о одлуци владе Србије.

ДАНАС - "Коју нам то имитацију сад спрема режим", каже психолог Жарко Кораћ, о разлозима померања скупа "Србија против насиља" за суботу, 3. јун. "Лидери на само 20 километара од Украјине", о самиту Европске политичке заједнице у Кишињеву.

НОВА - "Ако Вучић не буде дао Гашића, даће целу власт", каже потпредседник Народне странке Мирослав Алексић. Лист пише да власт планира провокације на протесту "Србија против насиља", у тексту под насловом: "Режим жели да изазове инциденте са опозицијом".

ПОЛИТИКА - Лист преноси изјаву председника Србије Алеександра Вучића са самита Европске политичке заједнице у Кишињеву, у тексту под насловом: " Србија увек за разговор, компромис није лоша реч". "Крај школске године 6. јуна", о одлуци владе Србије.
Г. П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa