Инфо

30. јул 2018.30. јул 2018.
фото: Мачва инфо

фото: Мачва инфо

Милош и Јована

Осим фудбала и припрема екипа за нову сезону, недавни Меморијални турнир у Клењу обележио је један леп и свечани тренутак који ће заувек памтити Милош и Јована.
Преносимо Вам део текста са сајта "Мачва инфо":

На финалној фудбалској утакмици између ФК “Душко “ из Клења и ФК “Млади Борац” из Дубља, на Меморијалном турниру посвећеном трагично настрадалом фудбалеру Клења, Вањи Којичићу после само неколико минута игре утакмица је прекинута!

Не, овога пута прекид нису изазвали никакви хулигани и лоши момци, већ добар момак, фудбалер и љубав. Љубав Милоша Којића према једној Јовани. На несвакидашњи, необичан, леп и голгетерски ефикасан начин, Милош је запросио Јовану Смиљанић, изабраницу свога срца.

Љубав је та која наводи људе да учине корак за који нису били ни свесни, нити су сањали да ће икада урадити.

Како запросити девојку, једно је од дивних и вечитих питања, на које доста мушкараца тражи одговор?! А одговор је гледајући Милоша и Јовану једноставан! Слушај своје срце, оно ће ти све рећи, јер у љубавном заносу, разум и није од неке велике помоћи.

Најбољи спортиста Општине Богатић у 2014 години, најбољи стрелац Мачванске окружне лиге, једини играч Клења са интернационалним искуством, чија је љубав према свом Клењу јача од љубави према новцу и каријери постигао је погодак каријере, Јована је рекла да!

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa