Инфо

30. јул 2018.30. јул 2018.
Комплетан програм у недељу

Комплетан програм у недељу

Као што традиција налаже, прва недеља у јуну резервисана је за пливачки маратон "Јарак - Шабац". Ове године ће целокупна манифестација бити организована другачије, те ће уместо маратона на 19,2 км бити организоване четири трке, а тачан распоред и сатницу можете видети на нашем сајту у четвртак, током дана. У односу на претходне године, разликује се и трајање манифестације. Ниједан од пропратних догађаја на које су Шапчани навикли неће изостати, али ће сви бити у недељу, 5. августа. Манифестацију отвара такмичење за најбољи рибљи котлић, од 10 часова, а потом следе Првенство у рвању на песку, трке на краћим деоницама, главна трка, представљање кајакаша, културно-уметнички програм.
Део манифестације је и МЗ Јарак, где ће млади пливачи запливати колико могу на месту традиционалног старта пливачког маратона.
Како су саопштили организатори, идеја је да овогодишња манифестација буде и најава велике манифестације за 2019. годину када ће Интернационални маратон "Јарак-Шабац" прославити пола века трајања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa