Инфо

3. децембар 2023.3. дец 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за недељу, 3. децембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 3. децембар пишу о предизборном скупу Српске напредне странке у Београду, о жребу за Европско првенству у фудбалу 2024. и о другим темама.

АЛО - Под насловом "За победу!" о предизборном скупу Српске напредне странке у "Штарк Арени" у Београду. "Србија добила групу за пролаз" о жребу за Европсско првенство у фудбалу 2024. године.

БЛИЦ - "Вучић: Да више бринемо о обичном човеку", лист пише о предизборном скупу Српске напредне странке (СНС) у Београду, на коме је говорио председник Србије Александар Вучић. О томе шта су гласачки приоритети лист пише: "Просечан бирач гласа за пунији новчаник".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о предизборној конвенцији Српске напредне странке и њиховој изборној листи "Александар Вучић - Србија не сме да стане" у Београду: "Посао власти је да слуша народ а не странце!".

КУРИР - Под насловом "До победе" о предизборном скупу Српске напредне странке у Београду.

ПОЛИТИКА - "Брига за обичног човека", о предизборном скупу изборне листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" у Београду. "У међународној акцији МУП ухапсио 160 особа, заплењени оружје и дрога", о акцији Министарства унутрашњих послова.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Борба за пристојну Србију и све обичне људе" порука председника Србије Александра Вучића са предизборног скупа Српске напредне странке у Београду.
Агенција Бета

Најновији број

14. фебруар 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa