Инфо

2. август 2018.2. авг 2018.
Срећа увек прати храбре сањаре
ДР СЛАЂАНА СРЕДОЈЕВИЋ, СПЕЦИЈАЛНИ САВЕТНИК ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ, ФИНАНСИЈСКА ТРЖИШТА И ЕДУКАЦИЈУ, РУКОВОДИЛАЦ ЦЕНТРА ЗА БАНКАРСКУ ОБУКУ УДРУЖЕЊА БАНАКА СРБИЈЕ

Срећа увек прати храбре сањаре

Почетак Слађанине приче личи на успомене многих наших суграђана рођених средином седамдесетих година двадесетог века. Безбрижност, дечја граја, мирис топлог асфалта који у себе упија и амортизује и највеће дечје снове. Атмосфера свемогућег, уверење да се знањем може покорити свет.
Разлике постају уочљивије током деведесетих. Док већину њених вршњака почиње да гута безнађе, Средојевићева, ношена непоколебљивом жељом да види свет, снагом младости и огромном подршком породице, истрајава у својој мисији стицања вештина којим ће у будућности моћи да изгради живот по њеној мери.
Данас, када је на свим пољима успешна и остварена жена, онима који тек крећу на пут личног и професионалног трагања поручује да се рад, образовање и упорност без изузетка исплат односно, да срећа прати баш те храбре посвећенике, те да колико год изгледале непријатељски, околности могу и да се промене, а на нама је да покушамо и то потврдимо.
Опширније у штампаном издању.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa